Perfecte behandeling en heel sympathieke schoonheidsspecialiste!

Ik kom snel weer terug!

Sofie B. - 16/09/2022

Lore kent haar job, ze is zeer vriendelijk.

Alle materiaal wordt ontsmet, het is zeer proper.

Lore is zeer professioneel.

Anoniem - 14/09/2022

Behandeling was ok.

Niets specifiek op te merken.

Cerstin G.M. - 9/08/2022

Lore is very nice and skilled, the atmosphere is great.

Katy D.G. - 28/7/2022

Gelijk altijd een super ontspannend heerlijk verwen momentje bij Lore.

Pascale S. - 27/6/2022

Heel tevreden van al mijn behandelingen bij haar. 

Super toffe dame die weet met wat ze bezig is.

Pauline B. - 22/6/2022

Lore is vriendelijk, gastvrij en ook op en top professioneel.

Gerda N. - 22/05/2022

Vriendelijk, vlot, vakkundig.

Anoniem - 12/05/2022

Heel plezier, veel gelachen!

Liliane D.B. - 05/05/2022

Steeds tevreden van de pedicure.

Vanhullebus C. - 29/04/2022

Lore kent haar vak, heel vriendelijk.

Patricia V.M.  - 24/04/2022

Professionele behandeling in een gastvrije sfeer.

Anoniem - 21/04/2022

Klik hier om deze tekst te bewerken. Kies een klantbeoordeling, recensie of citaat uit je media die potentiële klanten vertrouwen geeft in je merk, producten en/of klantenservice.

Jan Jansen - Een ander bedrijf BV

Voor een persoonlijke aanpak en advies op maat 

ben je hier aan het juiste adres!

Leen L. - 27/03/2022

Ik kijk altijd uit naar mijn afspraak bij Lore. Ze is stipt, licht je in aangaande nieuwigheden, bespreekt vooraf welke behandeling het meest geschikt zou zijn, maar is absoluut niet opdringerig. Het is er altijd zeer proper en de sfeer is er zeer relaxed. Ik voel mij altijd fris en jonger na een behandeling bij Lore. Kortom, wie op zoek is naar een degelijke gelaats- en voetverzorging is bij Lore aan het juiste adres!

Daniella V. - 23/03/2022

Alles was prima in orde.

Dominique V.H. - 13/03/2022

Lore is altijd even professioneel en de verzorgingen zijn altijd perfect. 

Echte verwennerij!

Pascale S. - 05/03/2022

Lore is echt een top schoonheidsspecialiste!

Pauline B. - 10/02/2022

Altijd top bij Lore! Een behandeling = een booster voor je mentale welzijn.

Livia B. - 30/01/2022

Een waar genoegen om door Lore verzorgd te worden!!!

Claire F. - 27/01/2022

Zoals altijd zijn mijn nagels mooi gelakt en zien ze er prima uit.

Jill D.B. - 26/01/2022

Lore is vriendelijk, het onthaal warm en hartelijk en ze gaat zeer professioneel te werk. Een hele aangename ervaring. Een aanrader.

Gerda N. - 17/09/2021

Gewoon de perfectie. Je gaat met een zalig gevoel naar buiten.

Claire F.- 09/09/2021

Het is altijd een plezier om bij Lore te gaan , pure verwennerij.

Pascale S. - 08/09/2021

Ze heeft oog voor detail en is de kalmte zelf waardoor ze dit ook uitstraalt. Goede pedicure!

Karen V. - 05/09/2021

Ik kijk altijd uit naar de behandelingen bij Lore. Toppertje!

Liesbet V.H. - 21/08/2021

Altijd zalig om je voeten door Lore te laten vertroetelen.

Jeffie R. - 14/08/2021

Gezichtsbehandeling werd aangepast aan het type huid, heel positief!!

Leen L. - 12/08/2021

Toffe babbel en zeer goede prijs/kwaliteit!

Eliza V. - 12/08/2021

Mooi salon en een goede en deskundige behandeling van Lore!

Floriane - 01/08/2021

Supervriendelijk, vlot, professioneel.

Anoniem - 27/07/2021

Altijd zalig ontspannen buiten komen met “ nieuwe” voetjes!

Annemie S. - 22/07/2021

Uitstekende verzorging !

Claire F. - 21/07/2021

Geweldige pedicure bij Lore met een aangename babbel en zoals altijd happy feet als resultaat!

Alexia D.P.  - 30/06/2021

Lore kent haar vak. Ze onderscheidt ‘problemen’ van ‘bezorgdheden’. Bijzonder fijne afwerking geven aan de behandeling meteen ook een langere voldoening. Een rust momentje om naar uit te kijken!

Livia B. - 10/06/2021

Heel vriendelijk, met passie en grondig.

Anoniem - 30/05/2021

Vriendelijk onthaal,

Professionele aanpak

Anoniem - 27/05/2021

Top, zoals altijd, pure verwennerij!

Pascale S. - 27/05/2021

Zoals altijd hartelijk en deskundig.

Liliane D.B. - 20/05/2021

Super vriendelijk en professioneel!

Caroline S. - 16/05/2021

Top verzorging op alle vlak: hygiëne, vriendelijkheid, vakbekwaamheid en prijs - kwaliteit verhouding!

Annemie V.S. - 16/05/2021

Altijd genieten bij Lore!

Annelies L. - 13/05/2021

Alles top! Aanrader!

Marijke G. - 26/03/2021

Zeer goede pedicure, voldoende aandacht voor impact op medische (teennagel, eelt) en zeer verzorgd uitgevoerd.

Perfecte vakbekwaamheid en altijd fijn gesprekken.

Adinda B. - 18/03/2021

Ik kwam thuis met mooie verzorgde nagels. 

Een verzorgde plek en een leuke babbel.

Jill D.B. - 11/03/2021

Zoals altijd heel proper. Gezellig

Liliane D.B. - 11/03/2021

Lore is niet alleen een schat, ze is ook erg perfectionistisch en werkt heel precies. Ze wil enkel het beste voor haar klanten. Een échte aanrader!

Aurélie W. - 11/03/2021

Het is altijd een plezier om bij Lore een behandeling te hebben . Lore is super professioneel en heel aangenaam en heel precies in haar werken . Het salon is super mooi en verzorgd . een topper !!

Pascale S. - 05/03/2021

Super tevreden met plexigel nagels 👌

Tania C. - 24/10/2020

Zoals altijd top!

Nathalie C. - 17/10/2020

Lore kent haar vak als geen ander! Ze gaat minutieus te werk en levert alleen mooi werk af! Bovendien vertoef je tijdens de behandeling in zeer aangenaam gezelschap bij haar... 🤗 Professioneel én bijzonder vriendelijk, een top combinatie! 🤩

Aurélie W. - 23/09/2020

Zeer aangename sfeer, altijd professioneel. Uiterst hygiënisch!

Annemie V.S. - 21/09/2020

Was enkel pedicure en was perfect

Carine V. - 12/09/2020

Heel aangenaam en professioneel.

Anoniem - 26/08/2020

Eerste keer dat ik mijn wenkbrauwen heb laten kleuren en Lore heeft dat top gedaan! Niet te donker zodat ik er nog wat aan kon wennen, maar ben super tevreden. Kom zeker nog een keer terug!

Eveline H. - 16/08/2020

Heel vriendelijk! Keurig en nette behandeling. Ik ga zeker nog terug

Elizabeth V. - 16/08/2020

Zeker de moeite om te blijven gaan naar Lore . Heel aangenaam altijd Heel tevreden over alles Tot in de puntjes verzorgd.

Liliane D.B. - 01/07/2020

Vriendelijk, deskundig en perfecte hygïene!

Stefanie D. - 01/07/2020

Het was terug op en top genieten! 

Terug aftellen naar de volgende behandeling.

Nathalie C. - 25/06/2020

Rustige omgeving, verzorgd instituut, professionele aanpak en zeer vriendelijke estheticienne.

Hélène D.V. . - 24/06/2020

De behandeling start steeds met een vriendelijke ontvangst, nadien volgt een kort overleg aangaande de meest geschikte behandeling. Lore komt nooit opdringerig over en houdt tenvolle rekening met de wensen van de klant. Het oogt er steeds kraaknet en de behandeling verloopt in een zeer rustige sfeer! Kortom, ik ben super tevreden over haar prestaties en verlaat na elk bezoek het instituut als een herboren iemand. Een aanrader!!!

Daniëlla V. - 17/06/2020

Na lange maanden echt iets om naar uit te kijken. Is een feest om je bij Naturelle te laten verzorgen!

Claire F. - 11/06/2020

Lore is altijd goedgezind , haar stiptheid vind ik fantastisch!

An D.H. - 04/06/2020

Een behandeling bij Lore is een moment om naar uit te kijken. Vriendelijk, verzorgd en bijzonder professioneel zorgt zij voor een moment van ontspanning. Je komt er steevast beter, mooier en welgezinder buiten dan je er binnen ging :)

Livia B. - 02/06/2020

Alles verzorgd, hygiënisch, vriendelijk.

Nicole W. - 31/05/2020

Super leuk, een beetje me-time en nadien een prachtig resultaat!

Liesbet V.H. - 30/05/2020

Ik ga regelmatig naar Naturelle, en wordt steeds super ontvangen . Lore is heel gastvrij en vriendelijk . De behandelingen zijn zeer professioneel en zeer aangenaam uitgevoerd. De hygiëne en veiligheidsmaatregelen worden perfect toegepast . Zeker een aanrader.

Pascale S. - 25/05/2020

Altijd correct en aangenaam.

Kris P. - 09/03/2020

Hier wordt je uiterst goed verzorgd.

Claire F. - 16/01/2020

Mijn nagelbehandeling Ibx heeft al effect. 

We komen zeker terug voor nog een nieuwe behandeling .

Chantal V.L. - 09/01/2020

Zalig,heel professionele behandeling!!!!

Viviane D. - 20/10/2019

Top. Aangename ervaring en heel vriendelijke gastvrouw. 

We komen zeker terug!

Peggy B. - 04/08/2019

Alles verloopt er altijd opperbest in een gezellige sfeer. Meer dan tevreden.

Claire F. - 26/07/2019

Áltijd tiptop.

Kris P. - 26/07/2019

Heel tevreden. Professionele behandeling en aangename babbel. Aanrader!

Katrien G. - 15/04/2019

Alles was piekfijn in orde.

Ann D.C. - 21/03/2019

Steeds heel tevreden ! Kan niet beter. 

Kijk er steeds naar uit om terug te keren 👏👏👏👏👏

Claire F. - 13/03/2019

Was really nice! Lore give you a lot of attention to you and you leave there with very beautiful nails.

Katrien G. - 15/04/2019

Heel goed over de hele lijn.en voel mij daar goed bij.

Dora V. - 19/12/2018

Zeker in orde en zeer professioneel.

Annelies S. - 18/012/2018